Pověste ho vejš…

Televize

Začnu pozitivně pro ty z Vás, kteří se účastní GO2 a vyhráli alespoň jednu z nich. V týdnu jsem začal distribuovat první balení medvídků. Momentálně již třetina z nich našla své majitele. Na dalších dvou třetinách se dál pracuje.

Také se v příštím týdnu dočkáte další GO, takže se připravte na novou várku pokládání otázek, dalších úspěšných odpovědí. V hodnocení pokračujeme dál, přesně tam, kde jsme skončili.

Druhou výraznou událostí minulého týdne byla zásilka doručená v úterý. Řeknu tu na rovinu – přišla nová televize. Chvíli stála na stole (to se mi vůbec nelíbilo) a bylo jasné, že se přestěhuje na zeď. Jenže uvažovaná zeď byla jen příčka 11 centimetrů silná a unést necelých 30 klilo není jen tak. Po vyvrtání zkušební díry pro hmoždinku jsem zjistil, že příčka je nejspíš z dutých cihel – nic dobrého pro upevnění. Následovala porada s tátou co a jak. Nakonec jsme se rozhodli provrtat příčku ve dvou místech skrz a pomocí dlouhých šroubů uchytit držák tímto způsobem. Vyvrtal jsem první díru skrz – do tvrdého, druhá díra skrz – dutinka, třetí díra – do tvrdého. Nakonec jsem třetí díru neudělal skrz a dal do ní „jen“ hmoždinku.

Pak už zbývalo jen pozapojovat všechny kabely a spustit televizi do ostrého provozu. Fotka nahoře je z utkání Norska s Lotyšskem, kde právě Norsku moc nedařilo.

6 Comments

  1. Koudy

    Doceladobrej záběr jak letí na zem:-)

    • Mates

      No nevím, nevím. Hansen jen při přerušení leze na střídačku. 🙂

    • Olí

      Koudy Ty by ses jak komentátor neuchytil 😆

  2. Pirát

    Jo a přidejte mu tam před 8 6ku a bude to Johansen Jágr 😛 😛 rak hlavně že televize sedí na svém místě a že si nemusel rozvrtat celej barák.To znám takový vrtání do nečeho co nevíš z čeho to je. :mrgreen:

  3. Mates

    No teď už je to tak nějak jedno, stejně jedeme domů. 😐

  4. Pirát

    Co nadeláš..za rok znovu a lépe 😐 hold není každý rok svátek no 🙄

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *