Komiks

KomiksPři úklidu pokoje jsem našel spoustu zajímavých věcí. Část jsem bez milosti vyhodil, s částí se rozloučil 🙂 a ten malý zbyteček jsem schoval na další úklid. Mezi tím vším ležel také dvoudílný komiks od Aničky. Dostal jsem od ní svolení ho zde publikovat, takže dávám v šanc první díl a časem i další.

GO2/11

Distribuce gumídků pokročila a blíží se svému konci. A protože už je to skoro dva měsíce od poslední GO, je na řadě další. Jsem zvědav, jak dlouho se s ní budete „trápit“ tentokrát.

Pověste ho vejš…

Televize

Začnu pozitivně pro ty z Vás, kteří se účastní GO2 a vyhráli alespoň jednu z nich. V týdnu jsem začal distribuovat první balení medvídků. Momentálně již třetina z nich našla své majitele. Na dalších dvou třetinách se dál pracuje.

Také se v příštím týdnu dočkáte další GO, takže se připravte na novou várku pokládání otázek, dalších úspěšných odpovědí. V hodnocení pokračujeme dál, přesně tam, kde jsme skončili.

Vlčatům a světluškám

Světluška při telefonování

Dneska nějak nevím, jak začít. Jako obvykle v těchto chvílích, vezmu to od konce.

Dnes jsem se byl podívat v Letohradu na okresním kole ZVAS. Prošel jsem si celou trať, udělal asi 120 fotek a kousek po poledni (zároveň se začátkem přeháňky) se vydal zpět domů. Doufám, že se to pořadatelům vše povedlo a vyhráli ti nejlepší.