Jak chlap kupuje vysavač

Nová postelDvě drobnosti na začátek: „Vedle komentářů se již několik dní objevují palce – jeden nahoru, druhý dolů – a kousek vedle pak číslo. Nyní máš možnost ohodnotit komentář a zvýšit (snížit) jeho karmu vždy o jeden bod. Pro každý komentář lze hlasovat jen jednou, pro svůj komentář hlasovat nelze.“ Drobnost druhá: „Při psaní komentáře musíš zadat jméno (zatím to nebylo nutné). Mail zadávat nemusíš (i když to tak vypadá – brzy text opravím).“

Konečně po čtrnácti dnech včera skončilo stěhování. Každý den jsme kousek po kousku stěhovali věci o cca 7 kilometrů dál. Trvalo to dlouho, vše probíhalo za plného provozu domácnosti, ale nakonec se vše podařilo dokončit v termínu.

A tak se stalo, že z neděle na pondělí už jsem tu sám. Se spoustou prázdných místností. Nemělo cenu čekat a tak jsem se hned pustil do dalších věcí. V obýváku jsem si cvičně sestavil postel (nyní cvičně rozložena) a při lehnutí do ní mne překvapilo, že pomalu nedohlédnu na druhou stranu. Prostě 180cm x 210cm je metr osmdesát na dvěstědeset. Trochu jsem doklidil ložnici a vyhodil nepotřebné věci.

Dneska pokračovalo zabydlování, které spočívá (aspoň zatím) v koupení 15kg Primalexu, štětky, sádrového tmelu, koberců, lina a… a vysavače. Vysavač myslím většinou nekupují chlapi, tentokrát to dopadlo jinak. Celkem jsem navštívil dvě elektra a nakonec si vybral. Prioritou při výběru bylo, možná překvapivě, umístění sáčku a snadná manipulace s ním. Nic nenaštve víc než roztržení plného sáčku při vytahování ho z vysavače. Jo a také délka kabelu hrála roli. V mém případě je myslím akční rádius 6,3 metru dostačující. Výkon, barva, mikro a další filtry nehrály zas takovou roli. No a co čert nechtěl, narazil jsem i na jeden model s elektrickými rotačními kartáči a nějakým dalším neseným příslušenstvím. A tak už ho mám doma.

Zítra je na řadě koupě: česneku, ubrousků, kečupu a izolepy.

4 Comments

  1. Pirát

    Máš to pěknýtu postel 🙂 .Hlavně ta fotka je dobrá(teda spíš ta židle u postele je akční)taková připravená pro nějakou ošetřovatelku která ti bude číst pohádky na dobrou noc 😀 .No to víš 180 na 210 je dost velký no.JInak nevím jak s těma palcema ale já a Bachy tam bohužel nic nemáme,takže nikdo pro nás hlasovat nemůže.
    No a na co máš česnek?ty se sám doma bojíš?Že by proti upírům? 🙄 No myslím,že na 100% vím na co to máš.Ještě si zapomněl přidat kus pořádný prorostlý flákoty.Takže si to užij určitě zaslouženě.a neboj.Co si doma uděláš to budeš mít.A nezapomeň na tu izolepu.Myslím,že ta je dost důležitá v tvém případě.A bacha at nerozbiješ okna.I když…firma ti určitě dá nějakou slevu za dlouhodobou přízeň u firmy 😆

  2. Pirát

    Dobrý s těma palcema už mi to bylo vysvětleno 😀 prej málo ppoužívám mozek. Mám já vubec nějakej? 💡

  3. Mates

    No tak to nevím. Se optej doma. 😀

  4. Pirát

    Pokusím se,jestli si na to vzpomenu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *