Jak chlap kupuje vysavač

Nová postelDvě drobnosti na začátek: „Vedle komentářů se již několik dní objevují palce – jeden nahoru, druhý dolů – a kousek vedle pak číslo. Nyní máš možnost ohodnotit komentář a zvýšit (snížit) jeho karmu vždy o jeden bod. Pro každý komentář lze hlasovat jen jednou, pro svůj komentář hlasovat nelze.“ Drobnost druhá: „Při psaní komentáře musíš zadat jméno (zatím to nebylo nutné). Mail zadávat nemusíš (i když to tak vypadá – brzy text opravím).“

GO2/4

Jak jsem slíbil, přidávám dnes večer další Gumídkovou otázku. Jen pevně věřím, že pro Tebe bude alespoň stejně těžká jako poznávání majitelky zad. Doporučuji Ti přečíst si pravidla. Udělal jsem v nich několik změn. Především bod 5.

A teď již následuje nová GO2 k uhádnutí.

GO2/3

Dlouho jsem přemýšlel, co budeš poznávat teď. Použil jsem obrázek uveřejněný u článku Pro ty modrý voči . Než se Vám vždy povede rozluštit, co je na fotce, trvá to tak dva až čtyři dny. A tak nevím, jestli nemám přidat na obtížnosti. Uvidím, kolik času Vám zabere tahle otázka, i když myslím, že patří k těm jednodušším. Otázka je jednoduchá.

Pro ty modrý voči

Před pěti dny jsem publikoval druhou GO2, od té doby nic (další GO2 plánuju na zítra večer). I přes týden dovolené jsem si moc neoddychl, tak tajně doufám, že se mi to povede přes víkend. Je tu totiž v plném proudu stěhování a je potřeba tohle sbalit, tohle zas přemístit atd. Myslím, že jsme asi tak v polovině. Pak to nebude o mnoho lepší. Spousta malování, pokládání koberců, rekonstrukce koupelny. Program do konce září. Minimálně.