Dál už to nejde tutlat

Found It

Tak na začátek, zkusil jsem na konec každého článku přidat takové malé hlasování. Prostě koukni a uvidíš. Budu jen rád, když budeš hlasovat.
A teď už k tomu nadpisu. No, nebudu to dál tutlat. Dneska jsem si byl vyzvednout své georazítko (jeho obrázek přibude snad zítra). Je takové malinkaté a skládací. Alespoň se do logbooků nebudu už muset podepisovat, jen ho prostě prostě orazím. 🙂 A je i tak malé, že i do logů u mikrokešek se vejde.

No jo, je tomu už dýl, co jsem objevil a propadl geocachingu. Skoro rok to bude. Ale loni jsem to nějak flákal. Pracuju na nápravě.

Mé statistiky jsou zatím skromné, nic moc. Ani padesátka jich není. Ale zážitků spousta. To nic, kdo nezažil, nepochopí to kouzlo (lézt půl hodiny po kolenou hlubokým sněhem a hledat kešku, letmo za chůze šáhnout pod parapet a sundat od tama mikrokešku,…). Hlavní výhodou je nesedět pořád doma, dostat se na místa o kterých ani nevím, že existují, zažít ten adrenalin a následné uspokojení z nálezu.

A ještě jeden Murphyho zákon o geocachingu.

„Věci vyndané z cache se nazpět již nevejdou. A to i když si necháte největšího plyšáka aneb vyndaná tužka je vždy delší než nejdelší vnitřní úhlopříčka.“

Profile for Mates-K1

Ostatně, spousta z vás také aktivně hledá a nachází, že?

PS: Založíme tým? 🙂

15 Comments

  1. Anička

    Kdyz pockas, az si nasetrim na GPS, tak do toho rada pujdu s tebou. 😉

    • Mates

      GPS není až zas tak nutná. 🙂

  2. Majitelka zad

    Myslím, že jsi na tom hodně dobře v porovnání se mnou (nalezena pouze 1). 😥 Do geocachingu mě zasvětila ségra, ale na nad námi oběma suverénně vede. Ale k týmu se ráda přidám, je to supr zábava. :mrgreen:

    • Mates

      Musíš se víc snažit. 😉

  3. Džouk

    No ja taky zkoušela nalézt už ve Scotlandu. Jrnže bez GPS jsem proste nemela šanci 🙁 tak jsem se na to vyprdla, ale premyslim, že to zase zkusim. GPSka se mi prave kvuli tomu kupovat moc nechce, no…

    • Mates

      Nevzdávej to, má drahá sestra taky hledá bez GPS. 🙂

      • Lenik

        Ja taky zatim hledam bez GPS, ale nekdy je to dooost narocny. GPSka hodne pomuze. Treba nekdy v budoucnu nejaka bude 😀

  4. Lenik

    Logo je pěkný. Máš výhodu, že se vejde i do mikrokešek. Já mám razítko taky, ale trochu větší 🙄 Lovit ve více lidech je vždycky sranda. Vlastně jsi mě dnešním článkem potěšil, hlavně tou větou: „Kdo nezažil, nepochopí.“ Už jsem díky GCH poznala spoustu míst, kam bych se jinak nepodívala, ale taky jsem viděla spoustu nechápavých reakcí, proč to vlastně všechno geocacheři dělají…. Lovu zdar 😆

    • Mates

      Jj vejde, ono se vejde i jinam. 😉 Lovit ve více lidech je určo lepší, větší zábava a víc lidí víc ví a víc hledá. :mrgreen:

      • Bachy

        Tu svoji první větu bys měl ještě okořenit fotkou 😆

      • Mates

        Vše bude… chvíli trvá papírování okolo povolení… 😉

      • Káťa

        Nechci slevu zadarmo, žj 😆

      • Majitelka zad

        Tak to by mě teda zajímalo kam, i když mě několik variant napadlo. 😆 😆 😆

      • Mates

        No, řekněme, že je to na fotce u dalšího článku. 😉

      • Bachy

        Dalo by se říct, že klub „majitelek“ by se mohl rozrůst 😆

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *