Další recept je tady. Tentokrát mám pro vás rychlovku, kterou máte za půl hoďky hotovou a zvládnou ji opravdu všichni 🙂
Ingredience: krocaní maso, houby, kukuřice, olej, sůl, koření, rýže.
Maso (může být i jiné než krocaní) nakrájejte na plátky, naklepejte, osolte a nakrájejte na malé kostičky. Na oleji maso z obou stran mírně osmahněte, přisypte houby nakrájené na tenké plátky, okořeňte dle chuti (doporučuji koření „pečené kuře“) a zhruba 25 minut duste do měkka. Mezitím si uvařte rýži. Pět až deset minut před tím než bude maso hotové, přisypte do pánve kukuřici a duste do měkka. Podávejte s rýží, těstovinami nebo se zeleninovým salátem.
To vypadá dost dobře a určitě to i dobře nebo výborně bude chutnat! 😉 Jen ještě ulovit toho krocana nebo kuře!
A taky dobře chutná 🙂 Neboj, někde něco chytneš 😆
Jo, třeba chřipku. 😉 Opatrně s tím. 😀
Jo, tak tu už bohužel asi chytám… 😥
Chřipajznu jsem zrovna nemyslela….ale slyšela jsem, že to u nás nějak začíná… 😳 To chce vitamíny a saunu 😎
Nebojte takové stavy dorazily už i do Brna tedane na mě.My co pracujeme v teple stálá teplota cca 2-5 stupnu si nemužeme na teplo stežovat.takže víte jak…..ale sníh tady ještě není.
Bohužel už dorazily i na mě 👿