A svět se zbláznil

Lístek z hospodyAsi ano. Asi se zbláznil. V Řecku zastřelili kluka, když házel kamení po policistech. Je to normální? Je normální házet po policistech kamení? Je normální někoho zastřelit? No a teď ještě k tomu obrázku. Nedávno jsem byl s kolegou v hospodě na obědě. V půli čekání na objednané jídlo nám servírka přinesla účtenku.  byla dlouhá chvíle, tak jsme jí studovali (účtenku, néé servírku).  Datum špatně, čas špatně a chyběly tam dvě kofoly, které jsme už měli před sebou (na ty ale servírka při účtování nezapomněla).

Nedávno také proběhly dvě brigády na klubovně.  Zase jsme o dost pokročili a teď už budeme budovat v teple a za světla (i přírodního).  Moc díky Aničce za pomoc (i když si to pak zpátky vzala úklidem dívčí klubovny) a Evže za výborné rizoto pro deset lidí, které jsem zkoušeli sníst v pěti.

4 Comments

  1. Koudy

    Zajímavá účtenka 😆 Takovou jsem teda ještě nedostal,ale za to jsem dostal účtenku kde byla napsaná tatarka,kterou jse mnedostal a to jsem si o ni říkal 2 servírkám a ani jedna ji nepřinesla 🙄

  2. Majitelka zad

    Jůůůů, aspoň někde sněží. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  3. Lenik

    Taky se mi to líbí :mrgreen: To víš, Martin přijel na bílým koni aspoň tady 😀 😀

  4. Mates

    2 Majitelka a Lenik: Njn, aspoň tady, když ne jinde. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *