Sobotní lezení, nedělní cestování a pondělní vítězství

Anička na skáleV sobotu odpoledne, po schůzi ohledně setkání vlčat a světlušek a návštěvě hradu Litice, jsme se vydali si na chvíli zalézt na Studenecké skály.  Pro Aničku a Evžu to bylo jedno z prvních lezení. Jako vždy, Blešák se ujal role hlavního jističe a záchranáře. Já jen fotil.

Lezla jen Anička (ta i dolů) a Evža, hned na začátek Jeřabinovou. Ta je myslím IV-. Å lo jim to moc dobře. Aspoň se neodřely jako já onehdá na jedné II. Myslím, že si posunuly hranici svých osobních možností zas o kousek dál… V Galerii brzy přibudou fotky z lezení a asi jako samostatné album.

A protože sobota byla celkem dlouhá a já se dostal do postele až v jednu, tak jsem si chtěl neděli naplánovat jako poklidný a odpočinkový den. Nakonec to možná i tak dopadlo. Protože mé škodovce do týdne končí technická, byli jsme se s tátou podívat v pěti bazarech po něčem „novém“. Nějak se nám to protáhlo a domů jsme se vrátili až po páté.

Celý tento pracovní týden nějak nestíhám. Nejprve se mi nehodila pondělní pracovní schůze s Blešákem, i úterý bylo nějaký hektický, středa plná práce ze které mne bolí nohy a zítra pro změnu zas do Prahy a k tomu ještě nový pokus o pracovní schůzku. Doufám, že se to do víkendu uklidní a zpomalí…

5 Comments

  1. Anička

    Využiju možnosti a ještě jednou poděkuju za novou zkušenost. Blešák na mě působil téměř jako profi instruktor. Bylo to fakt super a užila jsem si to, ačkoliv jsem se strachy celá klepala. 🙂 Na fotky se těšim a budu je tu vyhlížet.

  2. Mates

    Tak, některé fotky už jsem přidal. 😉

  3. Anička

    Týjo! Zírám. Fakt strašně krásný fotky…

  4. Lenik

    Pěkný fotky 😉 Hned bych to zkusila 🙂

    • Mates

      No, zkuste zatlačit na Blešáka, třeba si udělá instruktorský kurz. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *