Výlet a letní grilování

Hořící gril

Včera ráno, když jsem se probudil, pršelo. Můj cykloplán byl v ohrožení. Nezpanikařil jsem a kouknul na net, abych zjistil, jak se to vlastně doopravdy s tím počasím má. Pršet dál nemělo, tak jsem vyrazil. Na kole do Žamberka, odtud pak cyklobusem na Å erlich. Kousek nahoru na Masarykovu chatu a pak už přes Velkou Deštnou domů. Cestou jsem se na chvíli stavil u skautek na táboře. Právě obědvaly a pak odpočívaly po náročném špenátu, který byl k obědu. No a o půl čtvrté jsem již byl doma i s 58 kilometry za sebou.

Navečer bylo domluveno malé posezení RS. Nejdříve na Babetě, nakonec jsme se ale sešli v Marvelu. Účast byla hojná, celkem 7 lidí. A jak už je na fotce vidět, o zábavu nebyla nouze. Falešný policista, hořící gril (stejně jako den předtím – nenechal si poradit, pyroman jeden, – dal tam maso a odešel), marná snaha přiblížit k nám indiána a ještě marnější a nedotažené zdolávaní supa. Došlo dokonce i na zpěv s pochodní v ruce. A nakonec nás tam odtud „vyhodili“ – že prý zahrádka má otevřeno do desíti, takže o půl dvanácté už je opravdu čas se přesunout dovnitř. Příjemně strávené odpoledne…

5 Comments

  1. Blešák

    …jo noc hořících grilů se opravdu vydařila 😆 😆 😆

  2. Mates

    No tak to každopádně 😛

  3. Pirát

    Hlavně že ste se bavili.tak snad někdy příště.Já se o této akci dověděl asi tak ve 12 hodin tohoto dne.Opravdu brzo na to se někde slezt.A kdo tam všechno byl??

  4. Mates

    No tak byl jsem tam já, Blešák, Robin, Parmesan se svou drahou polovičkou + jejich malý špunt a dál pak Bondy a jeho drahá polovička.

  5. Pirát

    No tak to jo potom.takže už se Parmesan pochlubil?A jak to šlo jejich drahým půlím??Asi dobře když se zábava protáhla do pozdních hodin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *