Konec tady aneb dnes naposled

Stěhuju se. Stěhuju svůj blog jinam. Toto je předposlední příspěvek, co tu píšu. Trochu mě to tu začalo omezovat – možnosti nastavení čehokoliv a tak. Přestěhoval jsem se na adresu. Nový blog je na https://martinkroul.cz/bloguje. Oprav si prosím tuto adresu, pokud jí máš uloženou v Oblíbených stránkách nebo Záložkách.

Takže ještě jednou. Blog přesunut na:

Schůze, brigáda a ples aneb pekelně plná sobota

Jo, pekelně plná sobota. Od devíti hodin ráno byla ohledně Svojískáče. Pak rychlý přesun na oběd a zpátky do Remízku. Tentokrát na brigádu. Vyřezávali jsme nějaký ty stromky, uklízeli jsme okolí a plecháč, a drobně se upravoval interiér. A to všechno jsme zvládli do čtyr odpoledne.

Pak už jsem frčel pro drahou půli a po malém boji (ne mém) jsme jeli domů.

Foťák a sen aneb zbytek pracovního týdne

Posledně jsem skončil středou, takže tam taky začnu. V ten slavný den 😆 jsem si pořídil nový foťák. No nebudu tě víc napínat. Jeho fotka je tady vpravo. Jedná se o Canon EOS 350D s kitovým objektivem. Takže mou starou dobrou Konica Minoltu Dimage Z1 pouštím tak trochu k ledu (druhá fotka shora). Její počítadlo se zastavilo na počtu 7907 fotek. To všechno bez jediné poruchy. A co jsem s ní nafotil? To co je tady na Blogu ve fotkách a mnohem víc. Pokud bys měl(a) zájem, Z1 je k mání. Foťák + SD karta 256 MB + obal + kabel za třiapůl tisíce. A možná i s jednou sadou nabíjecích baterek GP 2000. 😉 Zatím se s Canonem učím, někdy příště přinesu další svý zkušenosti a postřehy.