Další nový rok aneb už je to zas bylo tady

Tak už je to snad za náma. Nový rok dávno začal a je trošku větší klid.

Týden mezi Å tědrým dnem a Silvestrem jsem využil na dodělání GALERIE, na jednu pracovní brigádu v Remízku a na plánování Velkého kulového. Docela to uteklo a dneska jsem si ho opět valil do práce.

Poslední dny minulého roku jsem strávil v Olomouci. Se svou drahou polovičkou. Teda vona je to poslední dobou taková netykavka, to se snad zlepší, a i jinak zlobí. Předsevzetí, že mne zlobit nebude, si nedala. Ale jinak jí mám rád (viz obrázek).

Nový rok jsme pak spolu s další spoustou lidí přivítali na Dolním (snad) náměstí. Krásný ohňostroj…

V pondělí dopoledne jsem už jsem si ho frčel vlakem domů. A zbytek cesty stopem, i když teda trvalo to poměrně dlouho – to stopování.

6 Comments

  1. anonymous

    Já myslím,že se to zlepší,a když ne tak budeš muset jednoduše svoji drahou polovičku vyměnit za jinou. No asi tak. Jinak přeju krásný šťastný nový rok, ať se daří v práci i mimo ní stejně dobře jako doposud. Třeba se to zlepší. Taky to nemám jednoduchý. Je zkouškový, tak je nervozní jak sáňky v lese. I když sem na tom trochu líp než ty. Tak zatím čágo.

  2. anonymous

    Анонімний writes:

    The business loans suppose to be essential for people, which are willing to start their own organization. By the way, it's not hard to get a college loan.

  3. anonymous

    Анонімний writes:

    Don't have enough cash to buy a house? Do not worry, just because this is achievable to get the loan to solve all the problems. Thus get a commercial loan to buy everything you need.

  4. anonymous

    Анонімний writes:

    I took my first business loans when I was 20 and it helped my business very much. Nevertheless, I need the small business loan over again.

  5. anonymous

    Анонімний writes:

    I opine that to receive the personal loans from creditors you ought to have a great reason. However, one time I've received a secured loan, just because I was willing to buy a car.

  6. anonymous

    Анонімний writes:

    Do not enough cash to buy some real estate? Do not worry, just because that's achievable to receive the mortgage loans to solve all the problems. Thence take a secured loan to buy all you require.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *