Středa aneb můj výlet do Mnichova

Vlčata včera schůzku neměli. Jel jsem do Mnichova se podívat na stavební veletr.
Vstával jsem po druhý hodině, abych pak mohl ve tři nabrat kolegu a mohli jsme pak dál frčet směr Praha. Před půl šestou jsme byli v Praze na Zličíně na autobusáku. Přesedli jsme do krásného žlutého autobusu od Student Agency a jelo se dál.

Segra mě vyhání … sakryš. Zítra do dopíšu.

Tak jsem zas tu a dopisuju.

V autobuse nás bylo asi 25, tak jsme zabrali ve dvou lidech šest sedadel a bylo to. Na veletrh jsme přijeli trošku pozdějc, potkali jsme malou kolonu. Maj to tam celkem pěkný, ty němci. Pochodili jsme a ve tři už nebylo co dělat (a to jsme měli odjíždět až o půl sedmý). Tak jsem to v pět zapíchli a šli do busu. Tam jsem si pustili film a čekali na ostatní. O půl sedmý jsme vyrazili a koukali na další film.
Ze začátku cesta moc neubíhala, zase kolona – za hodinu jsme dali jen 13 kilometrů. pak už to šlo. O půl dvanáctý jsme byli zpět v Praze. A pak hurá domů po nové dálnice. Když můj dižitální budík ukazoval půl druhý, už jsem ležel v posteli.

A zas bylo sedmnáctého a to znamená počítadlo. Minule to bylo 6499. Nyní, měsíc a jeden den dýl, je to 7545. Lámete rekordy. Na den průměrně skoro 33 lidí.
:happy:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *