Rovnováha

Váhy

Ani to tak člověku nepřijde, jak si to všechno umí příroda srovnat do latě. Srovnat tak, jak se ti to jen málokdy povede i na těch nejlepších váhách.
Když je někde na Zemi sucho, jinde zase právě probíhají záplavy, když některé místo spaluje slunce a tráva ani nevyroste a hned se mění v seno, je někde místo s pěti metry sněhu a dalším půlmetrem každou hodinu. Rovnováha…

Trocha čísel

Statistika

Rozhodl jsem se s vámi trochu podělit o statistiky, které sbírám o svém blogu. Je toho poměrně dost, co se dá zjistit o každé návštěvě. Mezi obvyklé údaje, které lze běžně posbírat z návštěvy jakéhokoliv webu, patří IP adresa, operační systém, internetový prohlížeč a další. Některé z těch statistických údajů se zobrazují v pravém sloupci (komentátoři, hodnocení, …). Další vybrané (v rozšířeném provedení – více záznamů) jsem dal na jednu stránku.

Komiks podruhé

Komiks 2

Tak je to tu. Druhá a závěrečná (pokud Dulka nevytvoří další) část komiksu o stužce. Dočtěte a doprohlížejte do konce (safra, tolik do… v jedné větě) a přemlouvejte autorku k pokračování.

Za ten týden a kousek se zas událo poměrně dost.