Ona

Ona

Těžko se začíná a ještě hůř končí. Góór dneska. Kdyby všude vládla úplná pohoda, hned by to všechno bylo klidnější. Bohužel ale každá mince má dvě strany, každá. Jenže to je krásná teorie, praxe je jiná. Teorie a praxe má společné snad jen to E na konci. Stalo se to v neděli, takovým zvláštním způsobem a za chvíli bylo po všem.

Věž

V noci na dnešek se mi opět zdálo několik snů. Moc jsem takový nával nečekal – vzhledem k situaci a mé spací pozici. Z těch několika snů si pamatuji hlavně jeden, ten nejdelší a poslední.

V jednom z těch předchozích snů z této noci jsem nemohl moc chodit – vypadalo to jako bych chodil po ledě a ještě šel v silném protivětru. Víc si z tohoto snu nepamatuji, jen takový malý střípek.

A teď ten druhý sen – nejdelší a poslední tu noc. Odehrával se někdy ve středověku, v celkem hornaté krajině.

GO2/10

O trošku později než jsem původně slíbil, přidávám sem další GO. Tentokrát doufám, že Vám dá více práce než ta poslední. Omlouvám se za to nedodržení termínu vydání této GO, nebylo včera nějak dobře, tak jsem si šel lehnout.

GO2/9

Už to přišlo. Chvíli to trvalo, ale je to tu. Další GO je na světě. Jsem na vás zvědav, jak dlouho bude trvat odhalení následujícího obrázku. Žádné zdržování a hurá na to. 🙂

Drobnosti

Vrátil jsem zpět hodnocení komentářů pomocí palečků - nahoru a dolů. Objevuje se u všech komentářů. Změnil jsem vzhled vnořených komentářů tak, aby se co…