Tábor za dveřmi

Tábor 2006

Tak zítra nám to začne. Další skautský tábor. Můj v pořadí již osmnáctý. První skautský tábor, který jsem prožil, se konal u Å títů (Tábor ran – náplast se počítala na metry) a jak tak počítám, v oddílu ho pamatuji jen já a Bondy.

Malá vsuvka. Začalo pršet. Poznal jsem to až z internetu podle doplňku ve Firefoxu. Běžím ven pro dvoje kalhoty, které potřebuji zítra na tábor. Na chodbě přede dveřmi nacházím v koši moje kalhoty. Sousedka je sebrala ze šnůry. Díky. Poděkoval jsem jí.

Zpátky k táborům.

Kdyby…

Kdybych byl Forest, šel bych se proběhnout... Forrest Gump: [running] I had run for 3 years, 2 months, 14 days, and 16 hours. [he stops…

Písnička dne už nestačí

Rocky

Posunu se zas kousek dál. Písnička dne už nestačí a tak zkouším i video, nechal jsem se inspirovat článkem na iDNESu. Zkus třeba na Youtube zadat do vyhledávače „banned commercial“ a vyběhnou ti všechny reklamy a spoty v televizi zakázané. Je jich spousta a jsou super.

Dnešní písničkou dne je melodie z jednoho kultovního filmu, který se dočkal dalších pěti pokračování.

Čikita letec

Čikita letec

Dneska dopoledne jsme se vrátili z výpravy do Červené Vody. Můj krokoměr se doma zastavil na 24 963 krocích. Za víkend vlčata vydupala na Křížovou horu, navštívila pevnost Bouda a do třetice vlčata vyběhla na rozhledu na Suchém vrchu. A když jsme se v sobotu dopoledne vraceli z Křížové hory, míjeli jsme pole s balíky.